Palisades Charter High School

Skip to main content
Mobile Menu
           Our next Board Meeting is on Saturday, June 22 @ 9:00am to 2:00pm. Location is: St. Matthews Church/School, 1031 Bienveneda Ave, Pacific Palisades,CA.  All are welcome to attend.         
Bell Schedules » Professional Development Tuesdays

Professional Development Tuesdays

Professional Development Tuesdays There is no 7th period on these days
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1/2 7:50 AM 9:30 AM 100 min
Nutrition 9:30 AM 9:50 AM 20 min
Passing 9:50 AM 9:56 AM 6 min
Period 3/4 9:56 AM 11:36 AM 100 min
Lunch 11:36 AM 12:09 PM 33 min
Passing 12:09 PM 12:15 PM 6 min
Period 5/6 12:15 PM 1:55 PM 100 min