Palisades Charter High School

Skip to main content
Mobile Menu
           Our next Board Meeting is on Tuesday, December 11th @ 5:00 pm in Gilbert Hall. All are welcome to attend.        
Bell Schedules » Activity/Drill - Long Schedule

Activity/Drill - Long Schedule

Activity/Drill - Long Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1/2 7:50 AM 9:17 AM 87 min
Nutrition 9:17 AM 9:37 AM 20 min
Period 3/4 9:44 AM 11:17 AM 93 min
Activity/Drill 11:17 AM 11:57 AM 40 min
Lunch 11:57 AM 12:32 PM 35 min
Period 5/6 12:39 PM 2:06 PM 87 min
Period 7 2:13 PM 3:08 PM 55 min